Vakantie onder de
Zuid-Spaanse zon
laatste update :
6/10/2019
info :
eivissa@vervandessel.be
De beschikbaarheid wordt niet aangepast op deze kalender. Om te weten of een periode beschikbaar is neemt u best contact met eivissa@vervandessel.be
 VERHUUR
 
Ben je op zoek naar een aangename vakantie voor komende zomer, tussenseizoen of winter, je kan hiervoor steeds bij ons terecht. Onze woning is voorzien voor maximaal 6 personen die gedurende hun verblijf kunnen gebruik maken van de vele voorzieningen en luxe die aanwezig zijn, zoals:
* boxspringbedden (2-persoonsbed beneden en 4
   éénpersoonsbedden boven)
* full HD televisie met Vlaamse satellietkanalen
* onbeperkt gebruik van de wifi
* airco / verwarming zowel boven als beneden
* uitgebreid domotica systeem in gans de woning
* grote gasbarbecue
* ruime ingebouwde kasten in alle slaapkamers
* kluis om uw waardevolle spullen veilig op te bergen
* wasmachine, vaatwasmachine, oven, microgolf,
   koelkast, diepvriezer, ...
* fietsen
 
 Tijdens Vlaamse schoolvakanties verhuren we steeds per volle week van zaterdag tot zaterdag, buiten de vakanties kan je aankomen en vertrekken op een dag naar keuze en bvb ook 10 of 12 dagen blijven. Bij elk verblijf van minstens een volledige week zijn deze zaken inbegrepen:
- bedden zijn opgedekt met verse lakens bij aankomst
- voor elke gast zijn verse handdoeken aanwezig
- keukenhanddoek en vaatdoek
- bij aankomst krijgt u uitgebreide info in het Nederlands
- Nederlandstalig contact ter plekke bij problemen
- de eindschoonmaak
 
 
Enkel uw verbruik van water en elektriciteit wordt apart afgerekend aan het einde van uw vakantie.
 
In de woning ligt een dikke map vol informatie over de streek, markten en vooral heel veel uitstappen. Onze gasten krijgen ook een toegangscode waarmee ze op een apart stuk van deze website nog heel wat extra informatie kunnen vinden zoals de juiste route voor tal van uitstappen.
 
 
Op de kalender hier onder kan u de weekprijs vinden die op dit moment geldig is. Indien u minstens 2 weken verblijft dan betaalt u per week vanaf week 2 honderd euro minder. Stel dat u 2 weken verblijft in mei dan is de prijs 795 + 695 = 1.490 euro. Bij een verblijf van bvb 10 dagen vermenigvuldigt u de weekprijs met het aantal dagen dat u blijft en dit resultaat deelt u door 7. Stel dat u 10 dagen verblijft in september dan wordt dit 795 x 10 : 7 = 1.135 euro. Uiteraard maken we graag de juiste berekening voor u.