Vakantie onder de
Zuid-Spaanse zon
laatste update :
25/02/2018
info :
eivissa@vervandessel.be
Het weer in Rojales
Aan het Zuiden van de Costa Blanca kan je gemiddeld rekenen op meer dan 300 zon-dagen per jaar. In de zomer loopt de temperatuur meestal op tot rond of net boven de 30 graden, zelfs in de winter wordt overdag nog vaak 20 graden gehaald. Vriezen doet het er zo goed als nooit en regenen ook niet vaak. Als het dan toch eens regent dan gaat het meestal om een korte pittige bui waarna de zon snel terug van de partij is.
 
Ligging
Onze woning is gelegen in een nieuwbouwwijk met zicht op het zoutmeer van La Mata. De kust die op 4 km gelegen is kan je van op het dakterras zien.
 De villa staat op een perceel van 6 gelijkaardige woningen, allemaal in de Ibiza stijl, vandaar de naam "Eivissa" (= Ibiza in oud Spaans) van deze woningen.
Om de woning te betreden kom je via een gemeenschappelijke inkompoort vanaf de straat, maar de woning staat wel op een volledig afgesloten privé stuk grond, afgescheiden van de 5 andere percelen. Ons zwembad is dan ook volledig privé voor de personen die in onze woning verblijven. Ons perceel is achteraan gelegen waardoor je zo goed als niets kan horen van de zowiezo al rustige straat.
De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers voor in totaal maximum 6 personen. Er is een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en salon. Op het grote terras naast het zwembad zijn tafel, stoelen en een lounge voorzien.
De woning is ook voorzien van alle comfort zoals onbeperkte wifi, satelliet-televisie, airco (beneden en boven), gasbarbecue, kluis, fietsen, ...
Alles is aanwezig om je een fantastische vakantie te bezorgen. Heb je nog een vraag neem dan contact met ons via eivissa@vervandessel.be